Om os

Advokat Erik Martin Gravgaard

Mit navn er Erik Martin Gravgaard og jeg er initiativtager til etableringen af advokat-fællesskabet på Gersonsvej 25, 2900 Hellerup.

Med mange års erhvervserfaring i baggagen og med opstart af mere end 30 virksomheder, ligger det mig ikke fjernt, at tage fat i nye intiativer, som f.eks. at samle 4 – 6 gode kolleger i et advokat-fællesskab.

Min egen advokatforretning er med fokus på mindre og mellemstore virksomheders juridiske udfordringer. Jeg kender til disse virksomheders situation – jeg har selv været der og kan se også alle de ikke-juridiske vinkler i de problemer, overvejelser og tanker som ejeren og lederen af en mindre eller mellemstor virksomhed har.

Jeg har ofte en så stor sagstilgang, at jeg har svært ved at nå det hele selv og det kunne være interessant, hvis der var et par kolleger, som står i den situation, at de godt kunne bruge lidt flere sager.

Hvis du er interesseret, så kontakt mig for en samtale.  Ring til 70 236 444 eller skriv en email til advokat Erik Martin Gravgaard.